Kroppskunst


Med kroppskunst tenker man først og fremst tatoveringer eller percinger, selv om begrepet rommer flere varianter. Kroppskunst er en kunstform som stadig utvikler seg. Tidligere var det mange fordommer mot kroppskunst, men i dag har forskjellige varianter av kroppskunst blitt en populær utrykksform for alle. Det er sosialt akseptert og selv bestemor kan slippe unna med en liten blomst tatovert på overarma. Piercinger må ikke være i ansiktet, man kan ha piercinger i både øre og på kroppen. Kroppskunst er så mangt! Om det er tatovering eller piercing du har lyst på kan du komme til oss for begge. Vær kreativ og tør å utfolde deg når du skal finne din form for kroppskunst!

Andre tjenester:  Laserfjerning  Tatoveringsfjerning

Kroppskunst i ypperste kvalitet.

Vi ser på tatoveringene vi lager som nettopp dette, kroppskunst. Derfor kan du være sikker på at alt arbeid vi gjør er av topp kvalitet. Vi legger stolthet i arbeidet og ønsker at du skal forlate oss med kroppskunst du er fornøyd med resten av livet. Det er i dag et hav av muligheter innen kroppskunst, og det finnes heller ingen facit svar. Om du er usikker på hva du skal velge, eller du kanskje ønsker inspirasjon eller bistand med å ta et valg innenfor hvilken kroppskunst du skal gå for? Kan du trygt ta kontakt med oss i Tattoos.no, vår kompetanse og erfaring strekker seg over mange år, og det skal mye til for at vi ikke kan hjelpe deg.

Har du spørsmål om kroppskunst og hva vi kan tilby er det bare å ta kontakt eller komme innom oss. Vi har stor glede av det vi driver med og synes alltid det er hyggelig med en prat.

Vi holder til i Ålesund, men har fornøyde kunder i Måløy, Stryn, Nordfjordeid, Aukra, Kristiansund, Åndalsnes, Rauma som da tilsier at vi har fornøyde kunder i fylkene Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal (Sunnmøre, Nordmøre).

Kontakt oss for mer informasjon om kroppskunst her. Du vil bli møtt av en engasjert fagperson som garantert forstår dine ønsker.

Gå til:  Hjem  Om oss  Tatovører  Linker  FAQ