Fjerne tatovering med laser


Å fjerne en tatovering med laser er en prosess som krever flere runder med behandlinger. Laser benyttes i dag til svært
mye, også innenfor tatoveringer når tatoveringsblekk har tidligere vært kjent for å være svært vanskelig å korrigere. I dag er ikke laser ukjent måte for folk å fjerne en tatovering, men det handler om å oppnå det perfekte resultatet.

Det er viktig å være tålmodig gjennom behandlingene når det krever nøye behandling og ikke minst de rette maskinene. Vi benytter oss av Q-Plus Serien, og kan forsikre deg om at vi holder oss godt oppdaterte innenfor vår teknologi.

Før behandlingen.

  • Dersom pasienten har hatt en tidligere allergisk reaksjon på tatoverings blekk, må man avdekke dette på forhånd. Dette kan omfatte pre-behandling med et antihistamin. Akutt medisinering og utstyr skal være lett tilgjengelig.
  • Suksessen av behandlingen varierer i henhold til pasientens reaksjoner, tykkelsen, fargen og alder samt type blekk
  • Det er derfor tilrådelig å utføre en test som en del av den forberedende fase førbehandlingen.
  • Lokalbedøvelse 45 minutter før er anbefalt

Andre tjenester:  Piercing  Laserfjerning

Har du spørsmål om etterbehandling av tatovering?

Etter behandlingen.

  • Bruk en kompress over det behandlede området. • Umiddelbart etter behandling, vil det være en rød misfarging av huden. En liten mengde av blødning og/eller blemmer vil oppstå. Dette heles normalt innen 7 -10 dager. Tatoveringen vil vises uklar og begynne sin fading prosess i løpet av 4 uker. Nesten alle tatoveringer krever flere behandlinger og for å oppnå maksimal "c learing" trenger man flere behandlinger hver 6-8 uke.
  • Mild hevelse, rødhet og ømhet er normalt i en uke.
  • I løpet av de påfølgende dagene kan det oppstå blemmer etterfulgt av en tynn skorpe. Eventuelle skorper eller skorpedannelse bør få lov til å falle av på egen hånd. Den underliggende huden vil forbli rød i noen dager opp til flere uker. Man reduserer faren for komplikasjoner ved å ikke fjerne skorper.

Vi holder til i Ålesund, men har fornøyde kunder i Måløy, Stryn, Nordfjordeid, Aukra, Kristiansund, Åndalsnes, Rauma som da tilsier at vi har fornøyde kunder i fylkene Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal (Sunnmøre, Nordmøre).

Gå til:  Hjem  Om oss  Tatovører  FAQ  Linker