Laserfjerning av tatoveringer

Vi tilbyr nå laserfjerning av tatoveringer!
Enten for bleking i forhold til cover-ups, eller total fjerning av tatoveringer.

Vi benytter oss av Q-Plus Serien av maskiner med banebrytende teknologi for deg som ønsker å kvitte deg med en gammel tatovering. Vi mener at folk skal kunne angre eller ønske å fjerne en tatovering, og endelig kan vi tilby trygg behandling med høy kvalitet.

Ta kontakt for uforpliktende og gratis konsultasjon!
Vi holder til i Ålesund, men har fornøyde kunder i Måløy, Stryn, Nordfjordeid, Aukra, Kristiansund, Åndalsnes, Rauma som da tilsier at vi har fornøyde kunder i fylkene Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal (Sunnmøre, Nordmøre).

Verdt å vite om vårt behandlingstilbud

Før behandlingen:
• Dersom pasienten har hatt en tidligere allergisk reaksjon på tatoverings blekk, må man avdekke dette på forhånd. Dette kan omfatte pre-behandling med et antihistamin. Akutt medisinering og utstyr skal være lett tilgjengelig.

• Suksessen av behandlingen varierer i henhold til pasientens reaksjoner, tykkelsen, fargen og alder samt type blekk

• Det er derfor tilrådelig å utføre en test som en del av den forberedende fase førbehandlingen.

• Lokalbedøvelse 45 minutter før er anbefalt


Etter behandlingen:
• Bruk en kompress over det behandlede området.

• Umiddelbart etter behandling, vil det være en rød misfarging av huden. En liten mengde av blødning og/eller blemmer vil oppstå. Dette heles normalt innen 7 -10 dager. Tatoveringen vil vises uklar og begynne sin "fading" prosess i løpet av 4 uker. Nesten alle tatoveringer krever flere behandlinger og for å oppnå maksimal "c learing" trenger man flere behandlinger hver 6-8 uke.

• Mild hevelse, rødhet og ømhet er normalt i en uke.

• I løpet av de påfølgende dagene kan det oppstå blemmer etterfulgt av en tynn skorpe. Eventuelle skorper eller skorpedannelse bør få lov til å falle av på egen hånd. Den underliggende huden vil forbli rød i noen dager opp til flere uker. Man reduserer faren for komplikasjoner ved å ikke fjerne skorper.