Piercing


VI utfører de fleste typer piercinger, også surface og dermal. Det beste av kvalitet og hygiene.

Sett med historiske øyne går piercing helt tilbake til mumiens tid. Og benyttet siden den gang av ulike subkulturer gjennom årene. I moderne tid begynte piercing å bli populært på 90-tallet. I dag er de mest vanlige stedene øret, nese, tunge, lepper og navle, men det er alltid lov å være kreativ innen piercing!

Hos oss er det 16 års grense for vanlig piercing, mens intim piercing har aldersgrense 18 år.

Vi holder til i Ålesund, men har fornøyde kunder i Måløy, Stryn, Nordfjordeid, Aukra, Kristiansund, Åndalsnes, Rauma som da tilsier at vi har fornøyde kunder i fylkene Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal (Sunnmøre, Nordmøre).

Trenger ikke å bestille time

Hos oss trenger du ikke å bestille time dersom du ønsker å ta piercinger. Vi har svært få begrensninger i vårt utvalg og stilarter, og blir overrasket dersom vi ikke kan hjelpe deg. Vår erfaring er ment for å gi deg den beste piercingen og da med trygge og sikre metoder.

Har du spørsmål angående piercing, sjekk først FAQ! Finner du ikke svar på dine spørsmål der, kontakt oss, så får du svar på dine spørsmål. Det er ikke nødvendig å booke time for piercing hos TATTOOS:NO. Det er lurt å ha spist gost før du kommer!

Etterbehandlig av piercing er meget viktig å følge. Det kan du lese mer om her. Du får også etterbehandlings informasjon når du forlater studioet.