Tatovering Møre og Romsdal


Ønsker du en ny tatovering? Eller kanskje har du vurdert å ta din første tatovering? Hos oss er det ingen begrensninger på erfaring eller kompetanse, og vi anser vår misjon som tatovør og hjelpe deg på vei! For oss er det kvalitet som spiller inn når dette gir et langt kulere og mer vellykket resultat for deg som kunde. Samtidig vet vi verdien av fornøyde kunder.

Ønsker du å fjerne tatovering, så kan vi også hjelpe deg med det. Les også gjerne om etterbehandling av tatovering

Våre tatovører har bred og lang erfaring fra både innland og utland og i flere forskjellige stilarter. Vi har flere stamkunder, og siden 2002 har tattoos.no blitt et populært sted å få tatovering i Møre og Romsdal, men vi har også fornøyde kunder fra steder som eksempelvis; Måløy, Stryn, Nordfjordeid, Aukra, Kristiansund, Åndalsnes, Rauma som da tilsier at vi har fornøyde kunder i fylkene Sogn og Fjordane.

Andre tjenester:  Piercing  Laserfjerning

Vi holder til i Keiser Wilhelms gate 43 i Ålesund sentrum så det er lett å finne oss. Med vår erfaring og lidenskap for tatovering så håper vi du velger oss om du ønsker en tatovering i Møre og Romsdal området. Ta en titt på arbeidet til våre tatovører ved å trykke på linken.

Om du befinner deg i Møre og Romsdal området og ønsker ny tatovering, ta kontakt.

Gå til:  Hjem  Om oss  FAQ  Linker