Tatoveringsfjerning


Med årenes løp har teknologien utviklet seg betraktelig. I dag er det fortsatt ganske vanskelig å gå tilbake i tid, men innenfor vår bransje er det fullt mulig med tatoveringsfjerning. Årsakene til at man ønsker tatoveringsfjerning kan være så mangt. En ting vi ofte ser er selvfølgelig slitasje etter mange år, men vi forstår også de menneskene som gjerne har forandret mening om hva som er såkalt "kult" i dag, som for eksempel 20 år siden.

Ved hjelp av Q-Plus Serien av maskiner kan vi tilby en teknologi du knapt visste var tilgjengelig.

Hos oss vil du gjennomgå en nøye undersøkelse for å se til at du ikke har noen form for allergiske reaksjoner mot tatoveringsblekk samtidig som vi ønsker å gjøre grundige forberedelser før selve behandlingen settes i gang. Normaltsett ser vi at det kreves mellom 5-7 behandlingsrunder fordelt på omlag 6-8 uker, alt ettersom hudtype og type blekk.

Her kan du se noen før og etter bilder

Vi holder til i Ålesund, men har fornøyde kunder i Måløy, Stryn, Nordfjordeid, Aukra, Kristiansund, Åndalsnes, Rauma som da tilsier at vi har fornøyde kunder i fylkene Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal (Sunnmøre, Nordmøre).