Å fjerne tatovering.


Med årenes løp har teknologien utviklet seg betraktelig. I dag er det fortsatt ganske vanskelig å gå tilbake i tid, men innenfor vår bransje er det fullt mulig med tatoveringsfjerning. Årsakene til at man ønsker tatoveringsfjerning kan være så mangt. En ting vi ofte ser er selvfølgelig slitasje etter mange år, men vi forstår også de menneskene som gjerne har forandret mening om hva som er såkalt "kult" i dag, som for eksempel 20 år siden. Ved hjelp av Q-Plus Serien av maskiner kan vi tilby en teknologi du knapt visste var tilgjengelig.

Tjenester:  Tatovering  Piercing  Laserfjerning

Lurer du på noe angående etterbehandling av tatovering?

Hos oss vil du gjennomgå en nøye undersøkelse for å se til at du ikke har noen form for allergiske reaksjoner mot tatoveringsblekk samtidig som vi ønsker å gjøre grundige forberedelser før selve behandlingen settes i gang. Normalt sett ser vi at det kreves mellom 5-7 behandlingsrunder fordelt på omlag 6-8 uker, alt ettersom hudtype og type blekk.

Her kan du se noen før og etter bilder.

Hvordan fjerne tatovering til en rimelig pris?

Hos oss i Tattoos.no kan du fjerne tatovering dersom du skulle ha en gammel eller utslitt tatovering. Som tatovør mener vi at man skal kunne angre seg for en tidligere tatovering når livet gjerne forandrer seg ettersom. Samtidig som det er viktig å finne den beste og mest skånsomme behandlingen for huden vår. Den anerkjente Q-Plus Serien av maskiner holder et høyt nivå, og er svært skånsom, og svært effekt. Ved hjelp av noen behandlinger i løpet av noen uker, vil det være vanskelig til og med for deg å se den tidligere tatoveringen. 

Kjekt å vite om behandlingen.

  • Din hud reaksjon, tykkelse, farge og alder samt type blekk avgjør ofte suksesen ved å fjerne tatovering.
  • Dersom du har hatt tidligere allergiske reaksjoner på tatoveringsblekk, må vi informeres på forhånd.
  • Du kan utføre en hud test som en del av den forberedende fase før behandlingen.
  • Vi anbefaler lokalbedøvelse 45 minutter før behandlingen.

Nyttig informasjon etter behandlingen.

  • Bruk en kompress over det behandlede området
  • Rød misfarging, en liten blødning eller blemme vil oppstå, men normaliseres etter 7-10 dager.
  • Etter ca. 4 uker vil tatoveringen begynnes sin "fading" prosess.
  • For å oppnå maksimal c learing" trenger man behandlinger hver 6.-8. uke.

Ønsker du mer informasjon er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i Tattoos.no, du vil bli møtt av engasjert tatovør som kan hjelpe deg med alt fra grunnleggende spørsmål til rådgivning i forhold til valg av tatovering.

Vi holder til i Ålesund, men har fornøyde kunder i Måløy, Stryn, Nordfjordeid, Aukra, Kristiansund, Åndalsnes, Rauma som da tilsier at vi har fornøyde kunder i fylkene Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal (Sunnmøre, Nordmøre).

Gå til:  Hjem  Om oss  FAQ  Linker